fredag 14 maj 2010

Disciplin

Idag ska jag försöka komma så långt jag bara kan på litteraturuppsatsen. Detta kräver disciplin jag inte har. Jag har skrivit en tredjedel nu, så lite har jag fått gjort iaf. Trots att Joel kom förbi på förmiddagen. Han var en ängel och kom hit med min cykel. Vi tog även en fika på stan. Vill ju passa på när han är här, det händer ju inte varje dag.

Annars kan jag rapportera att det fortfarande är varmt i stan. Dock är det inte så soligt idag, vilket kanske är tur. Då lockas jag inte att gå ut istället för att plugga. Fast å andra sidan har jag ju en bärbar dator, så vad är det som säger att man inte kan sitta på en sten vid stranden och skriva? Det ska jag göra imorgon om det är fint väder.

Dags att bita i skägget.

//Told you once

4 kommentarer:

syster fia sa...

Eftersom Fredrik har jour kan vi surfa på ön. Det du! Vi håller på att snickra runt fönstren, spckar "tapetväggen", leker med racerbilar, filéar abborre och viftar barrumpa. Vem som gör vad får du fördela själv...

*kram*

Åsa sa...

Det låter inte dumt alls. Inte visste jag att Freddan tyckte om att vifta sin bara rumpa ;) Har någon kommit på vad det blir för tapet?

Dags att återgå till Harry Potter och Goodnight Mr Tom.

Mamma Fia sa...

Har du inte fått höra historien om Fredriks nakenrumpa, en alltför låg buske och en tant på cykel??!

Nä, inget bestämt om tapeter. Får se om vi tar en tur in på JP imorgon.

Åsa sa...

Jo just det! Det har jag ju faktiskt :D