onsdag 4 augusti 2010

Båtluff

När andra drar på båtluff i Grekland så stannar vi hemma i Norrbotten och åker på båtluff i Lule skärgård. Vädret var nog inte riktigt så som det skulle varit i Grekland, men annars var det nog minst lika mysigt och vi fick ju se nya horisonter på mer än ett vis.

Vi började med en båttripp till Junkön, tältade där, tog båten till Brändöskär, tältade där och idag for vi hem. Det har varit en härlig tripp. Dock har jag sovit extremt dåligt. Att sova på liggunderlag har inte hjälp min rygg och mina axlar direkt.

Joel har försökt övertala mig att komma ner till Pite ikväll, men trots att jag gör nästan allt för underbara Joel så orkar jag inte. Jag känner inte alls för att sätta mig på bussen till Pite och både jag och min rygg behöver sova ut i min egen säng i natt. Får hoppas att han kan pallra sig hit i någorlunda tid imorgon så vi hinner umgås.

I väntan på båten i Södra Hamn.

Vi åt våra måltider på stranden.


Delar av Junköns hamn.

Läsning i tältet.

Båten vi luffade med; Kungsholm.


Ibland ser han ut som ängel med gloria.

På klipporna vid det underbara havet.

//Stor våg, liten våg

3 kommentarer:

syster fia sa...

Sickna snyggna pjucks! Inga Baseballs för mig och lillen ikväll. För uselt väder, vi får göra svåra prioriteringar precis som du...

Åsa sa...

Jepp, de är nyinköpta. Vi var på Hagköfs outlet i Haparanda när vi var ute på vår bilsemester. Väl där köpte sambon min dessa pjucks till mig. Inte illa va? Halva outletpriset dessutom :)

Åsa sa...

Och så synd att det inte blev nåt med Facebombs... Men det kommer säkert fler tillfällen.