söndag 23 november 2008

Kontraster

Efter att ha left nanny-liv i några dagar är jag nu hemma i studentbubblan igen.
Hade en underbar vecka med lillprinsen. Tidiga mornar och tidiga kvällar, men det var det värt.
Åkte upp till norr igen i torsdags. Femtom och en halv timme tog det att komma upp. Sjuuukt less på att resa var jag. När tåget står stilla två och en halv timme i Jörn är man inte på så bra humör längre. Det hjälper ju inte att det inte finns nåt vettigt att äta på tåget, och absolut inte till vettiga priser. Varför ska det vara så dyrt? Är det att värna om sina kunder? Att ta ut förskräckliga priser bara för att man vet att det är det enda alternativet? Usch.
Ångrade stort att jag inte körde upp.

Väl hemma var det dags för fest. Stina och Jenny hade födelsedag/inflyttningsfest, och jag tog med några av grabbarna i bandet och hälsade på. Hade riktigt trevligt även fast vi kanske inte socialiserade så jättemycket med Piteborna :) När alla drog till Kalles gick vi istället hem till Jonas och drack lite glögg och pratade till småtimmarna. Allt som allt en mycket bra kväll.

Gårdagen var seeeg. Eller vi var sega snarare. Jag sov ganska länge. Hämtade väl igen lite sömn från den gångna veckan, sen gick jag och Jonas ner i gymmet och försökte gymma, men ingen av oss var speciellt pepp, så vi fick inte så mycket gjort. Efter gymmet for vi ner till stan för att handla lite mat, bjöd Jonas på middag senare under kvällen, och sen var det film som gällde. Hade en helkväll framför tv:n och vi fick sällskap av Johan, Filip och Pär. Vid ett, halv två insåg jag att vi som var kvar (Johan, Jonas och jag) låg och sov tyckte jag att det var dags att bryta upp. Ingen idé att försöak se en film då liksom.

Idag ska vi förhoppningsvis fota lite inför Britney. Börjar bli dags att sprida budskapet nu.

//It's Britney bitch

Inga kommentarer: