tisdag 18 november 2008

Jag ber om ursäkt

För min bristande uppdatering.
Helgen var bra. Smaskteambuildingen blev riktigt lyckad, och jag tror vi alla blev lite extra taggade av att få se dvdn. Särskilt Elin och jag av nån konstig anledning :)
Lördagkväll jobbade jag på kåren. En mycket lugn kväll. Synd för bandet som var riktigt bra. De var värda en mycket större publik än de fick.
Söndag var det dags för Boda Borg igen. Och självklart vann mitt lag :) Vi fick lika många stämplar som jag fick första gången jag var där. Vi var alla lite besvikna på att vi inte klarade ett av rummen, men men. Vi vann ju iaf.
Sen när vi kom hem var det bara att skynda sig ihop med alla saker, hinna slänga soporna och synka ipoden, för sen bar det av söderut. Sov inte jättebra på tåget ner, trots att jag hade en kupé för mig själv, men vad kan man förvänta sig av att sova på ett tåg?
Hämtade Nilas på dagis vid tio på måndagen, och sen dess har det varit full rulle. Det underbaraste ögonblicket var igår när jag skulle väcka honom. Tog upp honom ur vagnen och så satte vi oss inne i fåtöljen. Och där somnade sjävklart den lilla prinsen om. Jag hade otroligt svårt för att väcka honom. Det var ju så mysigt att ha honom i min famn...

Idag har vi varit inne i stan en snabb sväng i regnet. Det är mer jobb än man tror när man ska iväg med en liten parvel, men jag är nöjd över att jag gjorde det och fick med oss alla hem hela och rena. Ska snart gå och plocka upp honom ur vagnen igen, får se om det blir lika svårt att väcka honom som igår...
När mor kommer hem ska vi åka och bada, och sen är det fullt hus hos syster som gäller.

//Regnet det bara öser ner

Inga kommentarer: