tisdag 19 januari 2010

Dammsucken och jag

Nu har halvhemmafrun städat lägenheten. Både dammsugning och våttorkning stod på schemat. Så jag var ju tvungen att brottas med Dammsucken. Johan och hans föräldrar är väldigt förtjusta i denna varelse och anser att det är den bästa dammsugaren på denna sida av ekvatorn. Jag anser dock att den är alldeles för tung och otymplig. Men det är bara vad jag tycker. Just nu sitter jag och väntar på att golvet ska torka. Sen ska jag gå ut med soporna och ställa tillbaka alla stolar. Väljer sedan mellan att packa upp inne på kontoret eller gå och handla. Ska kolla med herrn när han kommer hem. Han kanske ska få göra nåt av det. Om han inte är helt slut efter första arbetsdagen.

Dammsucken

Just det. Jag har ju inte meddelat hur det gick med friseringen: inte alls. Min frisör var sjuk så jag fick en ny tid på torsdag. Inte kul alls. Jag var ju så peppad! Plus att min lugg stör mig så in i norden. Snart räcker den ner till knäna, jag lovar.
Har haft första dagen på den andra skolan jag jobbar på idag. Det gick bra. Börjar få in rutinen nu, så här efter två arbetsdagar...haha. Nej, men betyget från eleverna verkar vara gott och det är väl huvudsaken.
Lyssnar på E-type nu. Försöker kolla tonarter så vi kan börja repa snart. Håll utkik efter nästa S.M.G.T.G.E. spelning. Det kommer bli grymt!
Det här är så otroligt rolig låt med E-type. Vi kommer dock inte spela den...tyvärr.


4 kommentarer:

Mikaela sa...

Vad gullig due. Jag önskar att jag också kunde se det. Men det kommer väl någon gång då man ser att smal inte är likamed lycklig! Kram

syster fia sa...

Hej hopp... Känner igen den där dammsucken, påminner otroooligt mycket om städsällskapet (ärvd från Fredddans mormor) vi hade i Östersund. Men du, ta ett tips från coachen - en sådan där manick klarar INTE av en omtapetsering. Efter några svängar med spackelslipdamm måste man själv peta in skräpet i munstycket. Så se till att få omgjort där i matdelen så har du snart en strålande fin snabeldrake i städskåpet!!

jlindbergh sa...

Haha, du överdriver ju mitt omdöme om den där dammsugaren lika mycket som längden på din egen lugg! ;)

Morsan är förvisso rätt svag för den där apparaten pga det faktum att de bytte motor på den nyss (läs: drygt 10 år sedan...)

jlindbergh sa...

Sen får du inte glömma bort att det är viktigt att en dammsugare suger hårt.