fredag 6 mars 2009

På en snörkvart

På en snörkvart har jag nu snott ihop en uppvärmning inför morgondagens Bothnialopp. Blir ju tyvärr inget skoteråkande i år :( Ingen hade brytt sigom att fixa en skoter åt mig, så det fick vara i år. Men uppvärmning skulle jag ordna och det har jag nu som sagt gjort.
Så kom ner på isen i Norra Hamn, Lule och skaka rumpa med mig 8.45 imorgon vettja.

Efter uppvärmningen tänkte jag gå tillbaka till Johans lägenhet, byta om, och fördriva tiden fram till affäerna öppnar. Tänkte nämligen titta efter täckbyxor och se om jag kan handla upp presentkorten den här gången. Jag har ju egentligen hittat täckbyxorna jag vill ha, men dom är ju på nätet, så det är svårt att prova. Jag ska kolla vad frakt och eventuell retur kostar, ifall det kan vara värt det. Dom fick iaf godkänt av Joel och Jonas igår, så då blev jag ju ännu mer sugen.

Sen måste jag sätta mig och skriva på en önskelista till födelsedagen... Eller det blir väl vid påsk jag kommer få presenterna, eftersom det är då jag far hem.

Har fått en massa fina bilder och videosar av familjen idag. Nilas är en kung på slalomskidor. Han börjar ju tidigare än nån av oss systrar, så han kommer kanske bli nåt på skidor den pysen. Typ nästa Sverre/Kaj/Henrik Windstedt. Vore inte dumt. Moster kan följa med på skidresorna som personlig musiklärare. Pojken måste ju få utbildning :)

//Get Ghostbuster started

Inga kommentarer: