måndag 15 december 2008

Trååååkig dag

Har haft en lektion i vetenskapsteori idag. Boooring. Vad är sant? Öhhh...
Sen skrev vi på enkätuppgiften. Nu ska Jenny skriva ihop det hela, sen är den uppgiften klar. Jobbar på uppgiften till imorgon just nu. Bara läser och läser, det är vad jag gör. Men moroten är att jag ska se film ikväll. Måste bara plugga lite till innan jag får ta ledigt resten av dagen.

Tomt i skolan var det också idag. De flesta har ju inga mer lektioner. Några hade omtentor att göra, men de flesta har åkt hem för jullov. Det gör ju inte att man blir mer peppad att gå till skolan och genomlida tråkiga auolektioner... Jag vill också ha lov. Men men, tillslut kommer det, och då gäller det att njuta. Pratade med Jocke idag om hur mycket man längtar hem nu. Få komma hem och uppleva julefriden med familjen. Det är vad man går och längtar efter. Det och Chamonix :)
Johan har förresten köpt en kamera, så nu ska vi göra skidfilm i Chamonix. Grymt kommer det att bli! Vem behöver FreeRadicals eller Sweidish Posse när man har Åsa och Johan? Kanske ska ta och kolla på filmen från ValThorens för att ladda upp. Var länge sen man såg den... Nej, först plugg.

//Hard work work

Inga kommentarer: