måndag 3 januari 2011

Sista dagen hos familjen

Idag har vi varit en sväng på stan. Jag undvek att titta i butiker där jag kunde hitta något, precis som jag gjort under hela hösten, så det var mest Johan som kollade in vad Hudik hade att erbjuda.
Väl hemma spelade vi tv-spel hela eftermiddagen tills vi hade klarat hela Super Mario Bros Wii. Det ger en skön känsla att klara ut ett spel. Även om Johan fick klara sig själv på sista banan. Tror nog att jag mest varit ivägen om jag varit med.

Imorgon ska vi hinna med pulkaåkning med Nilas och så har vi en dejt med Lina efter lunch. Hoppas bara att hon inte ligger på BB då. Vill verkligen hinna träffas och prata innan jag far. Trots att jag vet att hon bara går och längtar tills Olle kommer ut.

Ser inte alls fram emot resan hem. Jag var arg och sur redan när jag bokade den eftersom det kommer ta tolv timmar att ta sig hem. Tolv! Dessutom var den dyr. Idag upptäckte jag också att andra sträckan (japp två härliga byten är det) är med buss. Fy satan vad jag inte ser fram emot det. Vi bor verkligen på helt fel ställe. Antingen bosätter man sig i de norra delarna av Sverige och stannar där, eller så bosätter man sig i södra Sverige. Så enkelt är det. Åh, va less jag är!

Nu ska jag sova. Lär väl inte få så mycket sömn imorgon så det är bäst att passa på nu.

//

Inga kommentarer: