söndag 18 april 2010

Hoffmaestro & Chraa

Åh, va glad jag är att Hoffmaestro kom upp till Lule. Det var helt underbart igår. Joel skötte sig utmärkt som ljudtekniker (FOH) trots att det var första gången för honom. Men så är han ju den bästa också...
I början stod vi bak vid mixplats och gungade med, men efter ett tag kände jag och Lania att det var dags för lite mer röj, så vi drog med oss Elin och Johan in i publikhavet.
Hur kommer det sig att man alltid hamnar runt några för fulla tjejer, några tjejer som står helt stilla och några pojkar som dansar lite för vilt och är lite för långa för sitt eget bästa? Men som helhet så fungerade det ganska bra att stå där vi stod. Vi såg ibland och när vi inte såg nåt så dansade vi lite extra mycket istället.
Har du möjlighet att se dem någonstans, så gör det. Det är helt klart värt det. Och när du är där kan du väl hälsa Joel Puonti från mig.
Hur är det syster? Vill du fara ner och se dem i Gävle? Hör av dig i så fall.

Måste bara tillägga att det var grymt ljus igår. Det blinkade som bara den! I like... Ljusteknikerna heter Magnus Grönberg om jag inte är helt ute och cyklar.




Underbara So Do You [Slimi Jimi Bubby Boy]



//Sieze the day

Inga kommentarer: