söndag 24 juli 2011

En sån härlig helg!

Åh, att vara ledig tillsammans med någon gör ju all världens skillnad!
Igår gjorde jag och sambon stan. Eller vi gick på jakt efter de saker jag bloggade om häromdagen. Jag provade och kände och funderade. Haglöfs-byxan var svår att få tag på, men till slut hittade vi den och insåg att de jag provade på jobbet måste ha varit ordentligt felmärkta. Provade byxorna i (vad jag trodde var) storlek 40 och de satt lite tajt i midjan. Igår började jag med att prova storlek 42 och de var gigantiska! Provade 40 och de var inte ens i närheten av att vara lika som de jag provade på jobbet. 38 var riktigt bra, så det är storleken jag ska beställa. Imorgon ska jag kolla upp storlekarna på byxorna på jobbet.
Ryggsäcken som var skönast var också Haglöfs, så nu är jag helt säker på vad jag vill ha.
Dessutom har Johan börjat prata om att vi borde köpa nya sovsäckar... Ujuj, det här börjar bli dyrt.

Idag har vi varit upp till Haparanda. Haglöfs outlet var det som lockade mest och vi spenderade nästan två timmar där inne. Johan köpte en massa funktionströjor och lite annat. Jag kom hem med en skön fleecetröja och...en skaljacka! Wiiieho!
På halva outletpriset båda två. Nog för att jag hade tänkt köpa en blå skaljacka, men den här är också snygg och till ett fantastiskt pris.
Vi tog ju självklart en sväng på Ikea också när vi ändå var där uppe. Lite förvaringsprylar och andra saker fick vi med oss. Jag är väldigt nöjd med dagens inköp och imorgon blir jag ägare till en ny fin Kånken.



//

2 kommentarer:

mamma sa...

Fina inköp tycker jag. Den där affären kunde vara lite närmare mej tycker jag. Kram

Åsa sa...

Ja, jag tittade på saker åt dig, men det var lite svårt med storlekar...