fredag 4 december 2009

Pust

Är hemma efter en snabb tripp till Pite. Åkte dit igår med tanken att sitta och plugga på kåren fram till passet. Av förklarliga skäl funkar det inte riktigt att plugga här hemma nu.
Tyvärr funkade det inte att plugga på kåren heller. Får inte över intervjufilerna till Lilla Hjärtat, så jag kan inte skriva ner dom. Så jag har suttit och socialiserat och spelat spel på Hjärtat.
Jonas var söt och bjöd mig på middag och sen myste större delen av gänget framför en film. Sov över i Lanias lägenhet. Snälla Lania lät mig göra det nu när hon är i hufvudstaden och tittar på bakgatepojkarna. Hon hade till och med bäddat med satinunderlakanet. Mys!
Idag har jag intervjuat till c-arbetet och ätit lunch med gossarna och Mogge.

Nu är jag tillbaka i storstan. Var förbi Åhléns för att titta på vad dom hade för granar. Dom hade den högsta jag har hittat hittills, 215 cm, men det var ganska dyr också. Jag vill ha en så hög som möjligt eftersom vi har så högt i tak. Fin fint vore det! Nu kanske du kommer och påstå att då blir det ju enklare med en riktig gran och det kanske det blir, men då blir det en kostnad varje år istället för en engångssumma. Plus att mitt pynt inte får plats i en vanlig gran.
Så vet du nånstans där dom säljer höga plastgranar, hojta till.

Nu ska jag ta tag i det där med flytten.

//Keep on movin

1 kommentar:

mamma sa...

väntar med spänning på att få se en eller två bilder från lägenheten
Kram