måndag 6 augusti 2012

Haparanda

Sambon och jag drog iväg över helgen. Vi hyrde bil och for upp till Seskarö. Tältade vid favoritviken. Den vik som jag och ett gäng vänner upptäckte när vi bodde i Haparanda. Vi hade många trevliga grillningsstunder där. Då visste vi inte att det var en rätt häftig vik med tanke på att den är väldigt djup. Stranden är kort och sen är det djuuupt. Båtar kan nästan köra hela vägen in.

På kvällen tog vi över en eld som ett gäng moppepojkar och flickor lämnade efter sig.
 På morgonen var det minst lika vackert

På lördagen gjorde vi Haparanda. Haglöfs oulet, Naturkompaniet outlet, Ittala outlet och så IKEA. Storhandlade inte direkt, men vi hittade lite småsaker här och där. Vi blev klara lite tidigare än beräknat. Hade tänkt tälta ute på campingen på Seskarö, men bestämde oss för att ta oss en liten bit till innan vi gjorde kväll. Vi hittade en camping utanför Kalix där vi spenderade natten.


Igår kom vi tillbaka till Lule. For direkt till Sunderbyn, hälsade på en kollega och gick på husvisning. Det var ett överdådigt hus som inte riktigt var i vår klass, men kul att titta på.
Idag började Johan jobba. Jag har lämnat tillbaka bil, hälsat på chefen (fick reda på att jag får komma tillbaka till jobbet...yey!) och så har jag plockat lite blåbär.

18740 myggbett senare

Jag trivs med livet för tillfället. Jobb-biten kunde varit bättre. Det är bara ett vikariat till att börja med, men jag trivs ju på skolan och det känns grymt att få vara med från start för en gång skull. Sen är jag så hussugen att jag tror jag spricker...

//

3 kommentarer:

Syster Fia sa...

Grattis till jobbet!!

Lania sa...

Yey! Jobb! Grattis :)

Helena sthlm sa...

åh grattis åsa!