tisdag 1 maj 2012

Första maj

Vi börjar med det viktigaste: betyg på tårtan.
Det mesta var bra. Själva tårtan var väldigt god om man gillar choklad (vilket Ängeln gör), bör bara ha lite mer jordgubbar för att lätta lite på mastigheten. För den var mastig. Man behöver ingen gigantisk bit direkt...
Sen blir det nog svart marsipan istället för sockerpasta. Pastan var inte alls speciellt god och eftersom det finns folk som gillar marsipan så får det bli det på tårtan. Folk säger att den är svårare att jobba med, men jag ska ju bara ha ett lock på tårtan, så det ska väl inte vara helt omöjligt kan man tycka.

Och idag då? Jo, när Johan fick höra ett marschband gå förbi fönstret fick han bråttom ut. Vi skyndade ikapp tåget vid Loet ungefär och anslöt oss till de demonstrerande. Mycket trevligt var det trots att vi inte hade egna plakat eller så. Jag höll med om det som stod på de andra, så det fick duga.
Sen har vi gått runt på stan, handlat lite, ätit glass i solen, träffat AC och Andreas med barnen, ja en bra söndag helt enkelt (ännu bättre eftersom det egentligen är tisdag).




//Upp till kamp!

Inga kommentarer: