söndag 24 augusti 2008

Sovmorgon

Blev väckt av Vigge som undrade över tider ikväll. Blev otroligt förvånad över att märka att jag hade sovit till 11.40. Antagligen för att min kropp och mitt sinne behövde det, men det kändes ändå lite "fel". Inte mycket kvar av dagen liksom.
Måste försöka pallra mig iväg till konsum idag. Städning och diskning står också på schemat. Skulle egentligen behöva tvätta också (ja, man hinner inte så mycket av det där vardagliga när man har nolle-p att ta hand om) men det får vi se hur det blir med det. Kanske skippar filmkvällen och tvättar och myser med raringen istället. Han kommer nämligen kanske idag :) Känns som om vi inte setts på evigheter. En vecka... Ujuj...
Jag måste ju testa min tvättboll!

Igår var det beachfest. Det märktes att folk var lite trötta efter röda festen i lördags för det kom inte alls lika mycket folk, men dom som var där såg ut att ha riktigt roligt.
Jag jobbade min första kväll som serveringsansvarig, och det gick förvånansvärt bra. Nåt litet kårlegsproblem, och en kassaapparat som ville ha mer papper, men det löste sig alltihop. Jag hade till och med en trevlig kväll. Dansade lite, pratade lite, observerade lite...
Fick reda på hur snabbt rykten sprider sig. Märks att vi går på en liten skola.

Alldeles nyss var det fint och soligt ute, nu är det fullt av mol på himlen :(

Fia: Är han inte allerisk mot hallon? Kom ni fram till att det var nåt annat? Han åt ju hallon när ni var ute i skogen tänkte jag.

Första repdagen idag :D

//Pink, it's my new obsession

1 kommentar:

Anonym sa...

Njae, vi vet inte vad det var han reagerat mot. Vi tänker inte ge honom några mängder hallon - för säkerhets skull. Enligt Mia och Anita så är det knepigt om det var hallon han varit allergisk mot, men inte fått några utslag runt munnen. Så vi har smörjt den lilla ryggen varje kväll och det verkar börja ge med sig.

Pink is my favourite crayon.

*KRAM*