lördag 5 februari 2011

Denna gång på riktigt

Spenderade hela kvällens Melodifestival med Roxy i högsta hugg. Satt och messade med en massa människor på samma gång. Nästan så jag inte hann titta på vad som hände på tv:n. Tur då att jag sett det tidigare. I början följde jag även hockeyn via nätet. Hockeyn gick ju åt helvete som vanligt den senaste tiden. Att Danny gick vidare var väl ingen skräll direkt. Swingfly var mer otippad även fast jag hade en svag känsla av att det kunde gå rätt bra för dem.

Mina åsikter om bidragen:

Dilba - Sången saknar helt power. Väldigt mesig och för platt låt.

Swingfly - Virrig och ful dans och alldeles för mycket Teddybears över låten.

Jenny Silver - Jag vill ha mikrofonstativet! Låten blir bättre och bättre och den har ju lite power. Tycker dock att det är för mycket sång i bakgrunden. Tvivlar på att det skulle gjort stor skillnad om hon hade tappat mikrofonen vilket känns trist.

Jonas Matsson - Blaha. Sjöng ungefär tio gånger sämre än igår. Tror den unge gossen var nervös. Tyckte att låten överlag var bättre igår.

Le Kid - Ännu en låt som växer. Funderade på om det inte är en så där konstig låt vi borde skicka till Eurovision för att sticka ut ordentligt.

Rasmus Viberg - Eller Karlsson på Taket. Sjöng också mycket sämre idag. Märks vilka som är oerfarna och nervösa, kan inte ens tänka mig hur nervös jag skulle varit. Även denna låt var överlag bättre igår.

Pernilla Andersson - Tycker den är trååååååkig.

Danny - Han sjunger otroligt bra och dansar underbart. Sen att låten är lite platt och att de kunnat skippa rap-partiet glöms liksom bort i all fin dans.

Det gäller att resa till Melodifestivalen med stil!

Galet hur glad man kan bli av lite schlager
 Snyggt mikrofonstativ

 Konfetti! Det enda som saknades var att muffinsarna skulle börja snurra
 Dans! I love it

//Bra vibrationer

2 kommentarer:

syster fia sa...

Danny är duktig på att sjunga, visst. Men det var då rakt inte en enda låt som var bra tycker jag. Ska nog fortsätta med det jag gjort de senaste åren - inte se en enda av delfinalerna utan vänta till Globen.

Åsa sa...

Jag har kommit fram till att jag älskar melodifestivalen. Oavsett kvalitén på låtarna :)