torsdag 25 oktober 2012

Tårar och ljus

Tack för era fina ord i förra inlägget, det värmer.
Så småningom kommer jag ur svackan, bara jobbigt att vara här nu.

Ikväll var vi på konsert på Kulturens Hus. Glada Hudikteatern in concert närmare bestämt. Åh, så underbart det var. Tårarna rann ganska många gånger under kvällen, minnen sköljdes över mig och tankarna snurrade. Kommentarer som man läst ("Ska jag ligga här hemma och dö medan ni spelar teater?!"), personer man saknar, möten med helt fantastiska människor, en helt fantastisk premiär på en helt fasansfull dag. Glada Hudikteatern har kommit långt från gymnasieelevsband och egenskrivna sånger under Ha en Underbar Semester. Det är helt underbart och fantastiskt vad de har byggt upp.

På vägen hem gick vi runt och tittade lite på Ljusfestivalen som hade premiär i stan ikväll. Eller, vi gick till Stadsparken och stannade där ganska länge. Oj, vad roligt vi hade! På scenen i parken finns en stor ljusharpa som man kan spela på. Lite svårt att förklara, men det var verkligen helt fantastiskt roligt. Har en film på det. Det gick helt klart bättre att spela när man var två, men någon var ju tvungen att hålla i kameran. Filmen får ni imorgon, så länge får ni njuta av bilderna.





I resten av parken hänger det en del träprylar, bland annat två gitarrer


//

1 kommentar:

Annika sa...

Du ser lite ut som Loreen på första bilden.

Svackor är jobbiga att hamna i men tillslut tar man sig upp ur dom och då mår man nästan bättre än man gjort innan, i alla fall känns det som det ;)

Puss och kram till dej