torsdag 5 november 2015

Tiden flyger iväg

Oj vad tiden går fort! Vi hade ju nyss en helt fantastisk helg och så har jag inte ens hunnit blogga om den förrän det snart är dags för en till! Det kan ju vara för att denna vecka har varit fullspäckad från morgon till kväll. I alla fall: helgen. På lördagen var vi en sväng på Ebeneser där de hade musikloppis. Jag var främst ute efter en trumpet, men det fanns inte ett enda blåsinstrument. Däremot fanns det en hel del gitarrer, förstärkare och trumdelar. Vi fick med oss ett par claves och ett par trumstockar hem i alla fall. Alltid något och det var riktiga fynd.
På lördag eftermiddag lämnade vi Manfred med svärföräldrarna och så for vi iväg på Till Häst Genom Västerbotten, vilket var min födelsedagspresent till Johan. Det var inte min typ av humor, men ändå trevligt.
På söndagen drog vi iväg till Hertsöträsk och åt lyxfrukost tillsammans med Björn, Annika och Albert. Amerikanska pannkakor, bacon och ägg stod på menyn, allt tillagat på Muurikka. Underbart! När barnen började bli lite väl rastlösa (svårt att leka ordentligt i overall och otympliga vantar) så for vi hem till oss och bastade och åt middag.


Alltså...de är ju så söta!







Vi har haft några kvällar med riktigt tunga nattningar. Det har tagit flera timmar och Manfred har varit extremt trött men ändå vägrat sova. Bara gallskrik och spänd kropp. Förhoppningsvis är det inget som håller i sig så länge. Idag lyckades jag lugna honom genom att sitta och titta på brasan, men han kommer liksom på sig själv med att vara nära att somna och då blir han fly förbannad. I kväll somnade han i alla fall i tid även om det var kämpigt med nattningen. Men då sov han väldigt tidigt på eftermiddagen också. Vi får helt enkelt prova oss fram och se vad som funkar för vår lilla guldgosse. Men det skär i mammahjärtat när man ser att han är supertrött men inte kan komma till ro. Man är ju så maktlös.

//

Inga kommentarer: