onsdag 11 november 2015

Farsdagshelg

Denna helg planerade Manfred och jag en massa överraskningar för Johan eftersom det var farsdag. Vi slog på stort och firade hela helgen.
På lördagen for vi och badade i Boden. Det är ju så himla kul att bada med Manfred och se honom upptäcka och njuta av allt. Tyvärr var han inte helt kry, så han blev trött lite snabbare än vanligt.
Väl hemma hämtade vi upp Maja på busstationen. Hon kom nämligen upp för att vara barnvakt över söndagen. Då packade vi nämligen in oss i bilen och drog till Kåbdalis för säsongens första skiddag. Kändes lite bakvänt att lämna bort sonen på farsdag, men jag tror att han hade det rätt bra här hemma med lillmoster. I backen var det hårt som bara den. Det är inte en bra kombination med säsongens första skiddag då man är lite fegare än vanligt, kanske inte har tränat låren så mycket som man skulle önska och kanske inte har de vassaste kanterna på skidorna. Men kul att ha fått åka lite i alla fall. Nu kan vi vänta tills natursnön har kommit. På vägen hem stannade vi och fikade vid Storforsen.

Vacker utsikt från toppen av backen


Måste bara slänga in en bild på morgonhimlen här hemma. Så vackert ljus!

Storforsen


Fuktigt i luften och minusgrader gör vackra saker med naturen

Stretch efter skidåkning är bra har jag hört

Behövs väl ingen kommentar?







I nästa inlägg får ni filmer från badet och skidåkningen, så välkomna tillbaka!



//

Inga kommentarer: