onsdag 23 januari 2013

Ljusrosa

Nu har vi snart klarat av det där med bilaffären. Igår provkörde vi en Ford Focus och idag två stycken Skoda Octavia. En med fyrhjulsdrift (som även var en Scout) och en utan. Jag är helt klart mer imponerad av Skodan och just nu lutar vi åt den. Har bett Freddan fara och titta på en som finns hemmavid. Om den är bra så far vi nog hem över helgen och kollar på den vi också.

Det har varit ganska bra att ha det att göra på dagarna när jag varit "ledig". Har dessutom kommit iväg till arbetsförmedlingen också, vilket känns bra. Inte att vara där, eller att vara inskriven, eller att vara arbetslös, men det är skönt att ha det gjort. Träffade till och med en trevlig handläggare. Det är inte varje gång det händer.

Har pimpat hemmet lite idag. Köpte en ny ljusstake igår (den förra gick i kras när ljuset fick brinna lite för länge) och idag gjorde jag det fint med nya ljus. Med lite hjälp från min syster, så blev vårt hem lite mer...rosa... Johan har dock inte kommenterat det än, så vi får se om vi gillar det lika mycket båda två.



//

1 kommentar:

Annika sa...

Smyg in lite färg/rosa i taget så märker han nog inte den stora förändringen. ;)