lördag 26 oktober 2013

Inredning


Nu är det inte länge kvar tills vi får tillgång till huset. På torsdag ska vi skriva på lånepapper och få nycklarna. Sen dröjer det ett tag innan vi flyttar på riktigt, men tanken är att vi ska försöka tapetsera lite innan vi flyttar den största delen av möblemanget.
Idag var vi och kollade på tapeter för andra helgen i rad. Förra helgen kom vi väl inte fram till exakt vad vi ville ha, men idag hittade vi bra lösningar. Har bestämt oss vilka vi vill ha och det känns riktigt bra. Nu måste vi bara få komma in i huset för att mäta väggar. Det blir enfärgat fast med viss struktur överallt utom på en vägg i hallen där vi har tänkt oss ett ganska speciellt mönster. Det är bara hallen, vardagsrummet och sovrummet som får en makeover så här i början. Resten får vänta tills vi har bott in oss lite (och sparat ihop pengar igen).
När Johan skulle iväg på annat tog jag en runda och kikade på adventsljusstakar. Jag vet att en del tycker att det är alldeles för tidigt att fundera på det, men när man är på väg att flytta till ett ställe där man har ungefär dubbelt så många fönster mot för man har nu och man flyttar in strax före första advent, ja då blir det lätt att man funderar och letar redan i slutet av oktober. Himla synd att det blir så dyrt när man vill ha flera stycken likadana.

Röda eller vita i vardagsrummet?
(från Åhléns)



Det blir nog två vita sådana här i köket i alla fall
(från Clas Ohlson)

//

3 kommentarer:

Syster Fia sa...

Vita

Annika sa...

Själv tycker jag röda är fina. Traditionella. :)

Syster Fia sa...

Så förvånad jag blir. ;-)