söndag 27 juli 2014

Sol och bad

Vi njuter av denna fantastiska sommar på alla sätt man kan. Vi äter våra egna jordgubbar till frukost i trädgården (i skuggan då solen är för het), vi pysslar på i huset under förmiddagen då solen steker som mest och sedan väljer vi en strand för eftermiddagens bad och häng.
I onsdags  kväll åkte vi ut till Hindersön i en väns båt. Väl där träffade vi ett gäng vänner och fick njuta av underhållning från Bo Selinder och Andreas Eriksson. Kvällen var helt underbar och himlen skiftade i vackert rosa då vi for över det lugna havet på vägen hem. Det var nästan så jag blev avis på mig själv. Det enda smolket i bägaren var att Johan tappade sin förlovningsring på stranden innan vi for iväg med båten. Vi försökte finkamma sanden när vi kom tillbaka i land runt midnatt, men utan resultat. Dagen efter gick vi till polisen för att rapportera ringen som borttappad ifall någon skulle lämna in den. Johan chansade och frågade om de visste var man kunde låna en metalldetektor och hepp! De råkade ha en liggande och det var bara att låna den över helgen.
På kvällen for vi tillbaka till stranden och efter ca två minuters sökande hittade vi den fantastiska ringen. Underbart!

Idag blev det en kort sväng på stranden innan molnen drog ihop sig alldeles och det började mullra lite väl mycket. Lite skönt ändå att det fick komma en regnskur efter mullrandet. Tror att jorden behövde det.

Bosse och Andreas

Johan, jag och metalldetektorn

Bilder från dagens bad






//

Inga kommentarer: