tisdag 5 februari 2013

En lärares liv

Det är inte helt lätt att vara lärare. Ännu mindre lätt att vara halvtidslärare som tvingas vikariera i en massa olika ämnen för att få lönen att räcka till.
Idag har jag haft två pass SO och ett pass Spanska. Som tur är så har jag jobbat på "min" skola, vilket gör det hela så otroligt mycket lättare. Eleverna har (i alla fall lite) respekt för mig och de känner mig och jag känner dem.
Jag insåg än en gång att geografi inte är mitt starkaste ämne, men insåg även att jag faktiskt lärde mig något på Spanska-lektionerna på högstadiet. Jag kommer ihåg mycket mer än jag trodde och att undervisa en sjua var faktiskt inte alls några problem.

Johan och jag har även varit iväg till gymmet ikväll. Jagh ar fått order från min Naprapat att jag ska träna axeln genom att göra vissa rörelser och absolut undvika andra. Det enda sättet att träna just så är att gymma. Tyvärr så tycker jag ju att det är så in i bomben tråkigt. Jag gymmade ju en del när jag bodde i Pite, men så kunde jag göra det på tider som passade, i ett litet gym med i princip ingen annan där. Sen så höll det väl inte i sig speciellt länge det heller. Tycker ju träning överlag är väldigt tråkigt.
Idag tog jag i alla fall med mig Johan så jag fick lite sällskap. När jag tränar axeln får jag ju inte ha så tunga vikter heller och man känner sig så otroligt fånig när man står på gymmet med enkilosvikter i händerna...
På slutet körde vi ben vilket kändes bra. Då kunde jag i alla fall lasta på lite och få det att kännas som att träningspasset gav något.


//I workout

1 kommentar:

Annika sa...

Men är du inte bra i axeln än, ajaj. Nu får den bli bra tycker jag.