Tårtbotten är i alla fall chokladsockerkaka med hackad choklad i. I mellanlagret bredde jag smält choklad och skivade färska jordgubbar på det. Ovanpå översta kaklagret bredde jag chokladmousse med chokladbitar i. Sedan kavlade jag ut sockerpastan och bredde över och dekorerade med smält choklad. Ängeln ville ha choklad, så jag försökte få med så mycket som möjligt. Ikväll får vi se hur den smakar, men visst är den alldeles underbart fin!
När vi var på Servir så fick vi en fraktskadad tårtprydnad.
Jag hade velat få med den på tårtan, men den passar ju verkligen inte in, eller hur?
Nu återstår bara ett problem: hur i hela friden får vi med oss tårtan upp till Porsön? Som ni ser på bilderna vilar tårtan på en upp-och-ner-vänd pajform. Jag äger inget tårtfat och ingen tårtkupa heller. Så det är ju ett ganska stort problem.
//
1 kommentar:
Verkar supersmarrig!
Skicka en kommentar